Tønner

Tradisjonelle miniatyrtønner

Tradisjonelle miniatyrtønner slik dei vart sendte verda rundt med norsk fisk i
Tradisjonelle miniatyrtønner slik dei vart sendte verda rundt med norsk sild og brisling i.

Fjordtønna byggjer på gamle tradisjonar men våre tønner kan du lett ta lokket av og på, og våre voksa tønner er godkjent for oppbevaring av mat og drikke. Vi kan laga tønner til deg i furu eller eik.

Tønnene er svært godt eigna for oppbevaring av alt frå vin til sild, og dei er også populære til servering i hotellrestaurantar og i private heimar.

Alle våre tønner kan lasergraverast med det du vil av tekst og motiv. Spør oss om forslag eller kom med ditt eige design!

Ei flott tønne er ei fin gåve i samband med jubileumsfestar – du kan også få inngravert namnet saman med ei lita helsing til jubilanten om du vil. Du kan også få den levert ferdig med t.d. firmalogo inngravert som firmagave!

 

Mattønner skreddarsydd for standardemballasje

Tønner som er skreddarsydd til standard cateringemballasje
Våre tønner er skreddarsydd til standard cateringemballasje, og utstyrt med plastring som er godkjent for matservering

Våre tønner og trau er tilpassa standardemballasje innan storhushald og catering. Fjern hanken, set bøtta direkte oppi tønna og set på vår spesiallaga ring på tønna, så blir det både hygienisk og delikat å sjå på!

Tønner med inneremballasje er laga i godkjende materialar for offentleg servering av mat

 

Voksa mattønner

Tradisjonsrike tønner som tidlegare reiste verda rundt vert i dag leverte med voksa innside for å bevara den gode kvaliteten best mogeleg.

 

Drikketønner

Lasergravering gjer tønna ekstra dekorativ og du kan sjølv bestemma tekst og motiv som du vil! Kva med ei lita personleg helsing til jubilanten?

 

Vintønner

Vintønne med kran eller klar for standard 3 l vinpose med hol til tappekran.
Vintønne med flott kran eller med hol, klar for standard 3 l vinpose med tappekran.

Leverast ferdig med stativ og kran – eller klargjort for bag-in-box vinpose med hol til tappekranen.

Tønner med kran kan fyllast med det du vil av drikkevarer:

 

Drikketønner med refillpose uten luft!

Tønna kan fyllast med det ein vil av drikkevarer – og lufta kan lett pressast bort frå innhaldet!

Sjå demonstrasjon på korleis ein gjer det på berre 1 minutt her:

 

Cognac-tønne

Cognac-tønne med lasergravert motiv er ei fin gave
Cognac-tønne med lasergravert motiv er ei fin gave til jubilanten!

Konjakktønner vert levert med kran og stativ, og refillpose som ein kan klemma ut lufta frå (sjå demonstrasjon over!). Tradisjonsrik og flott presentasjon av edle dråpar!

Cognac-tønnene kan sjølvsagt også lasergraverast med tekst og motiv som du vil!

 

Rosemalte tønner

Etter ønske leverer vi tønner som er rosemalte etter lokale tradisjonsmønster. Spør oss!

 

Produkt- og prisliste

 

Bestilling:

Telefon: 56586325
Mobil: 92253785
eller epost: post@fjordtynna.no

Leveringstid: vi har det meste på lager for direkte levering, men ønskjer du spesialtilpassing med gravering vil dette ta frå nokre timar til ein dag eller to. Enkel standardgravering kan leverast omgåande.

Levering: vi sender i posten på billigaste måte med faktura i pakken etter posten sine takstar for at du skal få best mogeleg pris.

 

Tilbakemeldingar

Vi har fått mange gode tilbakemeldingar, her er eit lite utval:

Flott brev frå Trollcruise AS:

«Takk for nydelig håndtverk.

Vi har kjøpt mange tønner fra dere. Noen har vi allerede hatt i flere år og brukt i forbindelse med servering. Hver gang vi ser på disse tønnene og forstår litt av det arbeid som ligger bak, må vi beundre skjønnheten og kvaliteten i produktene.

For oss er det utrolig at noen har energi og fantasi til å starte opp, og gjennomføre et slikt prosjekt som dere har gjort. Fjordtønna står for oss som en motpol til masseproduksjon og lettvinte moderne produkter.

Dere selger oss kultur og tradisjon som gjor oss glade. Takk!»

Takk for flott tilbakemelding som gjorde oss veldig glade!

 

Flott tilbakemelding også frå House of Norway:

AD. FJORDT0NNA.

Vi vil på denne måten rette en takk til dere for presise leveranser av Fjordtenna ved mange anledninger. Vi har brukt den i serveringssammenheng og til dekorasjon i restauranten. Den egner seg like godt til begge formål. Kvaliteten er uforandret gjennom etter mange år og tidens patina foredler de vakre eikematerialene og de fine håndtverket videre opp mot nye høyder.

Mange av våre kunder spør oss hvor vi har funnet Fjordtønna. Vi anbefaler dere og gir adressen videre. Vi håper at dette gir resultater slik dette vakre produktet » når ut til folket».

Lykke til med arbeidet. Vi komrner snart tilbake med nye bestillinger.

 

Tilbakemelding frå prosjektleiar i Norsk tradisjonsfisk

Miniatyr tønner av furu i størrelsene fra 1/2 L, 1 L til 3,5 L var i bruk i alle norske hjem fram til mellomkrigsårene. De største tønnene ble brukt til eksport av ansjos og i 1884 ble det laget nesten en 1/2 million av de i Norge.

Tretønnene er den mest originale måte å oppbevare og presentere norsk sildeprodukt på til hverdag og fest. Vi gratulerer Fjordtønna med et fantastisk kulturprodukt som de har gjenskapt og tilpasset moderne forbrukere.

Fjordtønna har alltid levert punktlig til våre kunder og tønnene er alltid av beste kvalitet til en god pris. Vi anbefaler Fjordtønna sine mange kultur- og tradisjonelle håndverksprodukt, både mattønner, drikketønner, trekar og tønneprodukter som de tilbyr sine kunder.

mvh. , Terje Inderhaug, tidl. prosjektleder for norsk tradisjonsfisk

 

Tusen takk for alle anbefalingar og gode ord!